Популяризиране - регистрация в търсачкиПредлагаме Ви ръчна регистрация на сайт в търсачки, портали, директории и браншови каталози.

Ако искате хората да откриват сайтът Ви когато правят търсене по ключови думи в интернет търсачки като Google, Yahoo! и др., трябва да регистрирате сайта си в съответните търсачки. Но преди да направите това трябва сайта Ви да бъде оптимизиран с така наречената SEO Оптимизация.

Следващата стъпка е включването на сайта Ви в популярни директории, което е един от най-сигурните начини да осигурите посетители за сайта си. Едно съществено предимство на директориите е натрупването на входящи хипервръзки към сайта - основно изискване за добро класиране от търсачките.

Чрез услугата популяризиране  ние ще осигурим оптимално присъствие в интернет и максимална популярност на вашия уеб сайт.

Предлагаме Ви 3 варианта на популяризиране:

1. Популяризиране 50 - регистрация в общо 50 търсачки, портали, директории и браншови каталози.

2. Популяризиране 100 - регистрация в общо 100 търсачки, портали, директории и браншови каталози.

3. Популяризиране 200 - регистрация в общо 200 търсачки, портали, директории и браншови каталози.

 

За цените на съответните варианти можете да се обадете на тел. 0897 877 303

или ни пишете на e-mail : naidobrite.eu@abv.bg

 

Как става популяризацията:
След като услугата популяризация е поръчана и заплатена, ще трябва да ни изпратите e-mail, който да съдържа необходимото за попуряризирането на Вашия уеб сайт.

  • заглавие (до 80 символа);
  • описание (до 255 символа);
  • ключови думи (до 255 символа);
След като получим имейла с необходимата информация, наш служител ще провери коректността на подадената информация и ще получите e-mail, че информацията от наша страна е успешно приета
Процедурата по популяризипането ще стартира и ще приключи в рамките на 15/20 или 30 работни дни. Ако обаче има някакви пропуски по въведеното съдържание или уеб сайтът не е завършен, процедурата няма да стартира, като в допълнителен e-mail ще ви уведомим, какво ще е необходимо да се коригира, за да започнем регистрацията.