Със закупуването на продукта Вие приемате условията за ползване описани по-долу.

ОБЩИ УСЛОВИЯ Ние не ви продаваме Open Source приложенията като Prestashop и Joomla. Те са безплатни за ползване според действащите GNU/GPL License. Това което реално закупувате, са нашите услуги:  инсталиране и конфигуриране  на приложенията, хостинг, закупуване и администриране на домейна и поддръжка на ситемите.

След закупуване вие притежавате продукта. Имате всички права върху файловете, домейна и базата данни. Можете да ги премествате на друг хостинг, можете да трансферирате домейна при друга компания.

Домейна се подновява и заплаща всяка година. Хостинга се подновява според избрания от вас период.

  При изтичане на абонамента за Хостинг и Домейн,  ще получите емайл или SMS, за да можете да платите дължимите суми. При положение, че решите да преместите  вашият сайт  и домейн при друга компания и не знаете как да го направите, ние можем да Ви помогнем.

До 48 часа след като купите домейна, сайта и домейна ще са  видими от цял свят.  Срока е такъв поради факта, че приблизително толкова време е необходимо за опресняването на DNS-те.

Под формата на email ще получите необходимите потребителско име и парола, както и инструкции как се работи със админ панела.

За въпроси или неясноти, моля не се колебайте свържете се с нас!